Hoogtepunten uit 50 jaar popmuziek

Het orkest, dsymphonicapostere band en de zangsolisten zijn er na veel oefenen klaar voor Symphonica All Stars. In de spotlights van de ‘E-Village’ in Roggel spreidt een indrukwekkend orkest bestaande uit harmonieën Amicitia Roggel en Philomena Haelen haar muzikale vleugels royaal op de bühne uit.

Het programma is opgebouwd uit wereldbekende concerthits in een symfonische jas. Het harmonie-orkest zal samen met een swingende gelegenheidsband en als gasten Rianne Jansen, Enith Linssen, Anniek van Maaswaal, Cas Ronckers en Ruud Versteden ervoor zorgen dat iedereen uit zijn dak gaat op nummers van onder andere The Beatles, De Dijk, Muse, Coldplay, Rowwen Hèze en vele anderen.

Het programma start op beide avonden om stipt 20.30 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn voor zover nog voorradig te verkrijgen op de voorverkoopadressen in Haelen (Trefcentrum Aldenghoor en Ymotion) en Roggel (Top 1 Toys) of aan de avondkassa.