Terrasconcert

Op vrijdag 7 juli 2017 zal Harmonie Philomena het seizoen 2016/2017 afsluiten met het inmiddels traditionele Terrasconcert, gehouden op het buitenterras bij
Trefcentrum Aldenghoor. Vanaf 20.00uur zal de harmonie u met een licht muzikaal programma van ongeveer 60 minuten in vakantiestemming brengen. Sinds 2016 is het Terrasconcert ook het evenement waarop de harmonie de inwoners uit de kern Haelen muzikaal in het zonnetje zet indien hij/zij in het afgelopen jaar een Koninklijke Onderscheiding heeft gekregen. Helaas heeft sinds juli 2016 (voor zover ons bekend) niemand uit de kern Haelen een K.O. mogen ontvangen, dit onderdeel uit het programma zal dan dit jaar helaas dan ook komen te vervallen. Na afloop van het terrasconcert hoeft u nog niet naar huis, de avond wordt om 21.00uur voorgezet met een afterparty door Feestband Huricane Two. Gezelligheid verzekerd! Op het terrasconcert kunt u echter van ons een vlot en luchtig programma verwachten.
Wij hopen samen met u de zomervakantie 2017 te mogen inluiden en zien u dus graag op het Terrasconcert, vrijdag 7 juli 2017, aanvang 20.00uur.

NB: bij onverhoopt minder weer zal het concert gewoon doorgaan en plaatsvinden in de grote zaal van Trefcentrum Aldenghoor