Muziekimpuls 2019

Dit schooljaar is B.S. De Leerlingst in samenwerking met Harmonie Philomena en Muziekvereniging Nunhem gestart met de muziek-impuls, een plan om meer muziek in de school te brengen. Met behulp van een extra vakleerkracht muziek, maar ook in samenwerking met Harmonie Philomena en Muziekvereniging Nunhem was maandag 1 april 2019 een muziekdag georganiseerd. De leerlingen hebben onder leiding van professionele muziekdocenten een muziekvoorstelling ingestudeerd die ’s-Avonds gedraaid werd in een afgeladen Trefcentrum Aldenghoor. Onder de titel “Peter en de Panter”, kwamen alle kinderen van school op en voor de bühne. Vele dieren zoals jonge bijtjes, stoere olifanten maar ook ruige panters kwamen voorbij. Het geluid en licht in combinatie met de begeleiding door de beide muziekverenigingen maakte het geheel een waar spektakel.

Mochten de kinderen naar aanleiding van dit evenement NU interesse hebben om muziek te gaan maken dan kan dat natuurlijk bij een van beide verenigingen. Ook voor “oudere” kinderen uit groep 7 en 8 bestaat die mogelijkheid. Zij kunnen direct op een instrument beginnen en hun eerste stappen zetten op hun muzikale loopbaan! Jongere kinderen beginnen in principe op de blokfluit.

Heeft uw kind interesse om muziek te gaan maken, neem dan contact met ons op via info@philomenahaelen.nl