Rabo ClubSupport 2021

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2021_RCS-300x283.jpg

KUNNEN WE WEER OP JOU REKENEN?

De Rabobank geeft ook dit jaar haar leden de gelegenheid om te stemmen op een vereniging in de buurt. De Rabobank zet zich in om verenigingen meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken. Een geweldige actie met een mooi maatschappelijk doel. Ook dit jaar heeft Harmonie Philomena zich ingeschreven. Breng jij ook weer je stem uit?

Ons doel

Kijkend naar de toekomst zullen we blijvend moeten investeren in het opleiden van nieuwe jeugdleden. Om dat mogelijk te maken is het van belang dat het instrumentarium en de muziekwerken op niveau blijven. Hier zullen we de opbrengsten dan ook aan besteden.

HOE KUN JE STEMMEN?

Alle leden van de Rabobank Peel Maas en Leudal kunnen van 4 oktober t/m 25 oktober 2021 stemmen op Harmonie Philomena via de app of de website van de Rabobank.

– log in via je Rabo app of via de Rabobank site
– ga naar Service
– dan naar Algemeen > Lidmaatschap
– ga naar ClubSupport
– kies hier voor Harmonie Philomena

Alvast bedankt voor je moeite en je Stem!!
Begin november wordt de uitslag bekend gemaakt.