Terrasconcert Harmonie Philomena in teken van jubileum

Op zaterdag 16 juli a.s. vindt op het terras van Trefcentrum Aldenghoor in Haelen het traditionele terrasconcert plaats van Harmonie Philomena, aanvang 19.30uur. 

Nadat er door corona vele concerten en evenementen afgelast werden, hoopt Harmonie Philomena -opgericht 1 juni 1921- het staartje van haar jubileumjaar toch nog op een passende wijze samen met de inwoners van Haelen te kunnen vieren.

Na een concert met o.a. fanfare Aurora uit Baexem in Heythuysen in april, het begeleiden van de communicantjes naar de kerk in mei en deelname aan de optochten ter gelegenheid van de schuttersfeesten in juni, wil Harmonie Philomena zich met het terrasconcert eindelijk weer presenteren aan de inwoners van Haelen. 

Er zal een leuk, vlot programma gespeeld worden op deze avond waarbij ook andere zaken aan de orde komen. Zo zal onze burgemeester, mevr. Schmalschläger, aanwezig zijn in verband met het 100-jarig bestaan om de harmonie in het zonnetje te zetten. Ook zal er door de harmonie een blijvende herinnering aan het 100-jarig bestaan worden aangeboden aan de bevolking van Haelen. Tot slot worden de gedecoreerden van dit jaar extra in het zonnetje gezet, zoals gebruikelijk. Na afloop zal er nog een gezellige nazit zijn met muziek, dus u kunt tot in de late (of vroege) uurtjes gezellig vertoeven op het terras van Trefcentrum Aldenghoor in Haelen.   

NB: Bij onverhoopt mindere weersomstandigheden zullen alle activiteiten binnen plaatsvinden