Steun

Steun de Harmonie

Harmonie Philomena is regelmatig niet alleen te beluisteren tijdens diverse uitvoeringen maar ook bij vele activiteitenin het dorp, denk hierbij aan het vriendenconcert, de Aldenghoor Vijverfeesten, het begeleiden van de communicantjes, de jaarlijkse processie, het kerstconcert, intocht Sinterklaas, Carnavalsoptocht etc.

Voor belangstellende is de wekelijkse repetitie welke gehouden wordt op maandagavond vanaf 19.30 u tot 22.00 uur in Trefcentrum Aldenghoor, Kasteellaan 7a te Haelen, openbaar en altijd te bezichtigen.

Om dit alles te kunnen en vooral te blijven doen voor de gemeenschap, investeert de harmonie regelmatig in het aanschaffen van nieuwe bladmuziek, het onderhoud van het instrumentarium, de aanschaf van nieuwe instrumenten maar ook het begeleiden en het opleiden van jeugdleden. Dit alles kost veel geld. Daarbij is uw gewaardeerde financiele ondersteuning hard nodig. Deze steun kunt u op meerdere momenten verlenen. Zo kent onze harmonie de verjaardagsactie, de potgrondactie, de donateursactie en de steun van de “Vrienden van de Harmonie”.

Voor ons is het vooral belangrijk, dat u ons werk waardeert en de Harmonie wilt steunen die bijdraagt aan de leefbaarheid in Haelen.